Rauhoittumisen aika

Jou­lu on rau­hoit­tu­mi­sen ja yh­des­sä­o­lon ai­kaa. Jou­lu­tun­nel­maan vi­rit­täy­ty­mi­nen on juu­ri par­hail­laan käyn­nis­sä. Vii­mei­set lah­jat su­jah­ta­vat pa­pe­rei­hin­sa ja jou­lu­pöy­dän an­ti­mia val­mis­te­taan keit­ti­öi­den uu­nit ja lie­det sau­hu­ten. Jou­lus­ta saa hel­pos­ti ai­kaan myös stres­sin. Sen­pä ta­kia oli­si hyvä muis­taa, et­tä tu­lee se jou­lu il­man äly­tön­tä sii­vous­ta tai lah­ja­vuo­ria. Tus­kin ku­kaan viet­tää ai­kaan­sa keit­ti­ön kaa­peis­sa tai vaa­te­huo­nees­sa, jo­ten ne voi hel­pos­ti jät­tää tänä vuon­na sii­vo­a­mat­ta ja siir­tää työ vaik­ka­pa tam­mi­kuul­le.

Haluatko lukea koko artikkelin?